30/12/2011

Pagi tadi

Gua bangun pepagi bute sesudah subuh ntok g class kul 8. Gua pon bersiap-siap laa. Lepas dah siap-siap pelancau sume gua pon berjalan ke class. Lepas dah berjalan gua pon sampai kat class. Lepas sampai kat class gua pon carik tempat duduk. Lepas dah jumpe tempat duduk gua pon duduk dgn mate yg rabak.


Lalu, pelajaran bermula. Pengajaran pagi tadi aku rase ade la 5-600 chapter. Lecturer membace jelah ape yg ade kat slide tu. Kalaw stakat membace kami pon boleh je bace, bace kat rumah. Takyah sesusah kami bangun di pagi yg buta -,-


After that, kalaw beliaw bace betul takpe la jugak. Bayangkan shield disebutnye shit. Dalam 5-600 chapter tu dah la dibace sambil duduk je, lepas tu lagi semua yg dibacenye sume sebutan diringkaskan dan error. Maksud semua 5-600 chapter yg dibacenye tu dah jadi lari. Gua yg kene usha slide tu balik bace balik dan pahamkan bebetul. haisss


Ade la doploh-tigeploh class ntok subject tu gua pegi. Sume bende yg dibacenye jadi error. Ntah bile nak betul pon taktaw laa.


Tapi takpelahh bukan salah lecturer pon dan bukan salah gua jugak. Gua kene la paham situasi pengajaran lecturer tu cemane kan. Gua musti study sendiri jugak la lepas tu. fuuuuuuuuu


Tapi lagi, naseb baik lah class berikutnye champion. Lecturer mengajar pon champion. Awek dalam class tu lagi lah champion tahap chelaka.


Fin

5 comments:

Wadi AR said...

banyak type celaka tu weh. haha

Samad said...

cantik tiptop terbaek tahap chelaka. mwahaha

SpitItOut said...

klau stakat bca slide je, semua orng blh jd lectturer..

Samad said...

itulah pasai -,-

hani said...

ambik pendrive
copy slide itu dari lecturer berkenaan
duk dlm bilik, blogkan slide tesebut
haha