11/02/2012

Bersyukur kita


Alhamdulillah, kami sudah selamat berakad nikah. Semoga jodoh kami berpanjangan. Kehkehkeh

16 comments:

bact. said...

aku kalo jumpa mamat pakai spek neh kat luar dia tahu la apa nasib dia nnt/

Samad said...

jangan dengki bact. aku paham perasaan ngko. kahkahkah

SpitItOut said...

peewit..tahniah! aminn.

Samad said...

hihi

mayamasturahahmad said...

samad pendek

Samad said...

cantek sket mata tu maya. pakcik saje nak same level dgn istri. kehkehkeh

Wadi AR said...

aah, samad rendah.


*ni pehal kawen tak ajak aku ni gemok

Samad said...

tengok betul2 incik kure sape tinggi sape rendah.


hmmph kalaw aku ajak kau, sanggup ke kau jadi number two? wahkahkahkah

Fyqa said...

yeye jeeek

Samad said...

yelahhh. kenape? nak jadi number two jugak ke? hehe

cik pha said...

wifee kau lawaa laa weyhh seyess aku tak tipu,thniah !

Samad said...

wife dalam angan memang selalunye lawa

Azek zk said...

tahniah. moga berkekalan sehingga ke akhir hayat.

hani said...

muka tepaksaaa je..kahkah

Samad said...

bukan bukan bukan. muka maluuuu

Atirah said...

kemain lagi kau. nikah tak habaq eh. haha