03/03/2012

Weekend yg sunyi sepi

Petang tadi ingat nak calo bete balik rumah bonda. Bile pk balik final exam 2-3 minggu je lagi. So, berweekend lah kita di unisel yg nokhaghamm sunyi bila weekend sambil belek buku kononnye. Syaiton sekalian yg di rumah ini tak pernah nak stay langsung weekend. puihh


Lagipun gua ride moto je ke unisel nie. Balik tetiap minggu boleh meninggal wey sbb patah pinggang. Jalan tersangatlah berliku beserta jalan yg camgampang tak pernah nak rata. Pundi kencing juge bulih rosak. Nak bermewah ade kereta macam anak lord jgn harap lee. Kalau tak dipecahkan ruyung, manakan nak dapat sagunya. Yang bulat tak datang bergolek, yang pipih tak datang melayang betui dak?


So, marilah kita bersama beriktikad untuk menggapai bintang yg kita impikan. Insan yg cemerlang datangnya dari akal, hati yg bersih dan jiwe yg tenang yee. calo 

17 comments:

syafiqakarim said...

dulu EX aku budak it kat unisel.
aku benci unisel.haha

tibe tibe.

Samad said...

kahkah. sape name beliau? kot2 kenai ke. sbb aku dak it gaks

Wadi AR said...

adik aku pon unisel gak. apekahal hostel sunyi sepi macam ade antu niyang rapik

Samad said...

haa ini yg gua tunggu nie. gua dah agak lu ade adik kat sini. hmm hmmm

hani said...

aku takde sesapa pun kat unisel tu. huhu.. nak kesian ke tak ni?

Samad said...

kehkehkeh. pon boleh laa sis~

Fyqa said...

aku nak jugak. aku pon ada kwn kat sana. hikk !


stdy la samad !

Samad said...

perghh fyqa pon nak jugak? amek lee. kehkeh

sudah study la fyqa. rajin kan samad?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

perenggan last tu betul. Jiwa yang tenag, datanglah, datanglah!;)

Samad said...

happy belated besday fifiey

anis madu said...

banyak betul penyakitnya kalau nak ride moto balik rumah tiap minggu eh? haha. alasan :P

Samad said...

mak kite tak bagi kite balik selalu sbb jalan sini lori banyiakk tau. kahkah

spitITout said...

bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian.

Samad said...

ohh yesss

c'axoera ヅ said...

mggu lepas nyer citer so tak nyah shean lah eyh hehe

eLL said...

tak keluar ngn awek ke

Samad said...

mane ade awek kak. bak mai sorg