12/03/2012

Ride to Ipoh

Sabtu ritu gerak Ipoh sbb rumah membe ade buat kenduri. Lepas kenduri bagai terus plan nak bermalam kat Teluk Batik, nak buat camp fire konon la malam tu. kehkeh. Membe sorang tu pon dapat la ketemu kekasih hati kat Sri Iskanderr. 


Nah sedikit tatapan yg tak seberape kat bawah nun. Habes hitam muko pakcik ha


















Duyung blah kiri tu hensem tak? kahkah


12 comments:

si robot comel said...

wah wah berjimba ramba sakan nampak,hehe

Samad said...

berjimbaan sebelum final exam. relis the stress. hehe

Wadi AR said...

berjimba tak ajak

Samad said...

lupa la kakyong. sori2

bact. said...

please prove you're not a robot.

MY ASS betul.
buang la menatang bodo neh.

hani said...

ce kenalpasti skit apekah yang brader cangkung tu ingin lakukan dlm gmbr las tu???

Samad said...

bact : kecoh la luu. puii



sishani : beliau ingin memanaskan muke brader yg tertanam tu. sejuk katenye

spitITout said...

main pasir...apa class mad oi..alang2 ke pantai p laa surfing d lautan, bru agak jantan...kahkahkah..

Samad said...

itu tak cukup jantan spit wey. kami mandi kat situ bogel teruih je spit. baru jantan bogel depan public. kahkah

c'axoera ヅ said...

hehehehehe kesian kena tanam! nyway dah folo sini...follow back okesss xoxo

rafiq said...

anda dijemput..

http://darahmalaya.blogspot.com/2012/03/contest-budi-bahasa-budaya-kita.html

eLL said...

sape duyung lembut tu?