29/06/2012

Awek cun bikin hal

Tadi aku beratur panjang pasal nak booking hostel fer next semester, sambil tu sembang la dgn membe pumpangpelancau. And then ada aweks baikkk punya beratur belakang, sorang pulak tu. Muka ayu suara alahai kasim, lembut gilaaa beb. Memang boleh jadi bini lah senang.


Tetiba awek tu bersuara, "tumpang tanye boleh? kenapa ramai orang eh?". Hmm aku patut jawab apee? amende aku nak jawabbbbbbbbbb? amendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?! aku puas pk jawapan kepada soalan awek tu. aku pon tengah beratur sikit punye lama, boleh dia tanya kenapa ramai?! faill !

15 comments:

bact. said...

hidup lagi ke awek tu?
ada no dia tak?

Samad said...

meninggal perut kene pijak

eLL said...

dia beratur nak beli tiket wayang kat 1 plaza ke?

Samad said...

beratur nak mengurat i. kehkeh

semutsengal said...

harap awek tu dipelempang kan, sekian.

ஜ miss klanika ஜ said...

awek tue tgh try nak ayat ko . tu mukadimahnye .

Samad said...

tapi ayat starting dia tak kena, terus down je rasa. haha

inche hlovate said...

dia baru bgun tido kot tu haha

syafiqakarim said...

dia budak baru lagi tu.
tak pun nak ngorats lu tp xde ayat.
tu yg gituwwww.
hewhew

Samad said...

budak lama beb. tapi tulah

syafiqakarim said...

krohhh krohhhh

gamepoint amd said...

lu kasi penerajang je.

Asyiqin Haulisah said...

awak ni sopan tapi cuma kurang sedikit akal. ce cakap gitu.

Wadi AR said...

kesian jugak sape muka cun tapi lampi. kahkahkah

Samad said...

lu tak lampi laaa wadi? kahkah