12/06/2012

Entri ini didedikasikan untuk kak hani

Pada 2 Jun yg lepas, gua dan askar sekalian telah pergi ke rumah kak hani tomey sempena walimatul urus beliau. Ehemm jumpa kak hani pes time pulak, pastu beliau boleh tak cam muka i awai awai kami sampai. Rasa macam nak lari lelaju sambil tutup muka je bai. wakaka. Naseb baik lah kak hani cam gaks i tiaww lepas 5 menit :p

Kami datang lambat, tak sempat nak tengok kak hani cun melecun pakai baju pengantin. Best gila kawasan rumah kak hani, sejuk gila dengan angin mendayu-dayu, view pon terbaek tepi sawah dan bendang. Btw terima kasih bebanyak kak hani sebab jemput. Kak hani dan asben sempoi gila layan kami cam dah lama kenai, terharu T.T Sorry kalau ada salah silap ke kami bikin hal kat majlis akak ke kan. kehkeh. Selamat Pengantin Baru ;)





Pengantin baru yg sempoi ;)






Amek berkat org kata

































































Lepak pantai nakhoda omar sat cuci mata sebelum pulang ke sarang.








13 comments:

eLL said...

mana caption? mana?
mana location? mana?
mana nama? mana?

haha, psycho ke tak?
ni macam kat tanjung karang ke ni? kalau tanjung karang, yeah, kampungku masuk belog. hehe

syafiqakarim said...

samad.
sampai hati pegi tak ajak.


em em em
bai

Samad said...

sis ell : tanjung karang dengan sekinchan dekat tak? haha. fail la bab2 main map neh




baby iqa : ah lu kan sombong. buatpe ajak. kehkeh :p

karenontheshore said...

wahh..nice view..i mean sawah padi tuh..hahaha

Samad said...

ang neh cuba la puji aku sket karen oi. sekali pon jadi laa. wkwkwk

eLL said...

dik, dekat tak dekat 1/2 jam la. ni sekinchan ek?

Samad said...

ye kak, sekinchan. nanti raya sy dtg umah akak lak okayh :p

syafiqakarim said...

CELAKA APA PANGGIL AKU BABY IQA
kahkah...

lu mcm ni ah.gua penat iron baju
weh. sobs. tak de siapa sudi bawa gua
majlis majlis gini. k fainggg

eLL said...

kalo nak datang raya, cer kabor dulu lah. ko senyap2 cenggini manaku tahu

hani said...

yeee....akak tau estima putih itu bukan milik kamu kamu semua.haha..
btw, thank u samad and the geng sampai gak ke rmh akak walopon akak telah menukar mekap gojes akak kpd wajah kecantikan sebenar dan laki i pun dh pakai tshirt dgn jeans je. haha..

akak mintak maaf jugak, terabaikan korang sbb ada mbr lain dan anak murid yg datang jgk waktu tu. T_T sian kau orang tpaksa pula bwk diri ke tepi sawah.kakaka...

pasni raya2 jemput le ke rumah i! :) bawak wadi eh! dgn baby ika! kahkahkah..

Yousof said...

Ni yang agak jeles ni bila aku tidak dijemput sebagaimana Samad dijemput.. ;D



Oh kawasan bendang tu depan↓3 rumah Kak Hani je ke.. Cantik!

Samad said...

oit yusop ang jgn memacam. ang yang tanak datang sapa suh. aku nampak ang punya hasil kerja ja kat majlis tu. hmmph

haah depan rumah kak hani je. best gile beb. rasa tanak balik pon ada. fuuuu

si ngokngek said...

meriah sgt tgk muka hampa..kahkah
kat mana tempat nie,eh samad yang tertongek-tongek dekat padi tue ka..wahaha