10/12/2012

Randomize

Assalamualaikum,

Sekarang aku tengah dalam minggu final exam. Tinggal lagi 1 paper je pun. Sem ni aku rasa aku buat yg paling terbaik tapi carry mark yang diberi untuk semua subject macam tak berbaloi. Lecturer semua jenis yang tak boleh kasi muka punya. haihhh. Aku tak mintak banyak pun, just nak mintak semua paper lulus je. Kalau ada subject yang A pun cantek gak. Doakan aku berjaya dunia akhirat ye. Calo~





9 comments:

Wadi AR said...

huyooo. samad powerr. gud luck samad rambut panjang yang macho

Samad said...

sepanjang kite kenal ni la ayat yang paling indah pernah kau tulis. kahkah

karenontheshore said...

all da the best samad

Samad said...

tq miss ;)

ayie zaharuddin said...

same ar kite. aku doa utk kau, kau doa utk aku. ye? hahaha

fingerkontot. said...

good luck samad. solat jangan tinggal.

bukankosong said...

inyaAllah...

aminnn

Samad said...

ayie : okay, sama-sama kita

fatihah : ye baiklah~

bukankosong : aminn

ayie zaharuddin said...

nais. hahaha