11/01/2013

Selamat

Assalamualaikum,

Ini hari last day aku kerja. Ahh tak tahu laa camne nak kabo. Tapi aku ni memang jenis sensitip bila time nak berpisah-pisah ni. Walaupun boleh je contact dak dak ofis ajak repeat lawan snooker, tapi aku tatapp bencikan perpisahan. Yelaah mungkin ni yang terakhir kali kami berjumpa, siapa lah yang tahu pasal masa hadapan kan?

Walaupon dak dak opis tak baca, aku tatapp nak buat ucapan jugak. kehkeh. Terima kasih kerana lawak-lawak lucah lu orang di setiap minit kita bersama. Terima kasih sebab hari-hari anta aku balik. Terima kasih sudi jadi peneman usha amoi-amoi cantik. Terima kasih sebab kongsikan pengalaman hidup lu orang. Terima kasih untuk semuanya.

Untok boss pulak. Ehemm, terima kasih sebab bagi saya peluang kerja. Terima kasih untuk pengalaman yang ditimba. Terima kasih sebab bagi gaji + bonus. Terima kasih untuk pizza yang tersangiatt banyak siap boleh tapau bawak balik, sapa yang nak makan semua ni? And and halalkan segalanya ye boss? Terima kasih bebanyak.




7 comments:

cimot said...

amboi..tacing nye..

Samad said...

benda2 baik ni rasa sayang nak tinggalkan. tsk tskk

karenontheshore said...

selama ni kau makan pizza sorang2 ek. x kongsi pun..

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

hahaha , tochim nye... rilex2 wei :)

abelxheer said...

patut kasi boss kau hadiah .baru dia up kan sikit gaji kau

Samad said...

karen : pizzahat tak sedap. gua nak rasa pizza air tangan lu miss

nang azimaj : jom la detim? dah dapat gaji ni. wakaka

abel : boss dah kaya wey, bazir je haha

محمد رازيق said...

amboi. tacing aku baca bro. pasni mesti ko teringat experience keja tu. haa