02/01/2013

Retarded

Assalamualaikum,

Serius cakap la eh, gua ni bukan laa bijak sangat macam orang lain. Yelahh di zaman IT yang serba moden ni tiba-tiba makin ramai kelahiran orang-orang bijak pandai. Information dan ilmu boleh petik kat memane je kan di zaman IT ni. Maka semua pon jadi lah bijak

Sebenarnya gua ni jenis social anxiety gila babi bila jumpa orang-orang yang bijak pandai ni. Tapi gua boleh sangat in bila dengan orang yang saing saing macam gua gak (kurang bijak). wkwkwk

Gua sangat respek dengan orang yang berilmu bijak pandai yang reti respek orang lain percakapan orang lain tak suka judge orang secara melulu dan boleh bawak bergurau dan tak terlalu serius dalam sesetengah hal. Boleh kongsi ilmu sikit-sikit pon dah kira power. kahkah. Manakalanyapun gua sangat fuck bila yang jenis terlebih pandai ni, bila cakap dia sorg je nak power orang lain punya cakap tanak dengar tak reti respek orang dan bila dia bergurau dia sorang jelah bergurau orang lain takleh nak bergurau dan lagi suka judge orang secara melulu. Lagi satu org jenis terlebih pandai  ni ego dia sangatlah tinggi menggunung. Shitte

Gua selalu je jumpa orang yg ini maciam. Dan gua suka jadi batu je bila lepak dengan orang jenis macam ni, lebih seronok dan tak sakit hati yang sampai menyumpah-nyumpah 7 keturunan dia. Kalau gua boleh hormat lu punya cara, kenapa lu tabley hormat gua punya cara duhh? Give and take itu tarak. Lu asik give give and give ur shit in everything after that bila orang lain punya turn lu tabley nak take and respect. Bangsat sungguh

Se cilake cilake bangsat bangsat gua pun gua reti respect orang duhh. Rasanya lah

Gua selalu je kena palau dan jadi bahan diskriminasi sebab bila gua cakap dan action gua kadang cam orang bodoh. Tapi takpe la itu gua punya cara, lu punya cara pulak lain ada gud gud sket. Okay la tu. Gua pon bukan jenis pendendam dan pembenci sangat, kadang orang buat cilake esok lusa gua tak ingat dah. Kadang gua pon buat salah gak so buat pa nak saling membenci. Hari ni esok lusa tulat tubing gua gua dan gua je asik torkono sampai masa engkau torkono jangan nak melatah pulak ye tak?

Respect, humor, sensitivity memang sangat penting dalam satu hubungan. Bagi gua

Mintak maaf awal-awal la kalau tak paham apa gua tulis. Orang bodoh punya bicara biasalaa cedok sana cedok sini selam sana selam sini tiba-tiba cerita dah tammat. 





Calo~










5 comments:

karenontheshore said...

woah...take it easy and cool dude. orng mcm tu baik kau ignore je, dia cakap pakai kuasa bukan budi bahasa. mugkin dia ingat dia berkuasa tapi Tuhan lagi maha berkuasa.

Samad said...

yeahh, always do that. tapi kadang terbako jugak rase. hehe. sejuk je ati gua miss bile lu sampai ;P

fingerkontot. said...

relax samad. kau jentik sikit taik hidung kau kat mulut dia.


NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

haha , mmg sakit hati kalau ada kawan species camgni... rasa nak je lempang laju2 ni hah..

abelxheer said...

kenapa perempuan punya perasaan tak macam lelaki ek =< . bagi aku lelaki ni simple .tak macam perempuan .complicated gila